Dobrodosli u moj svijet njege koze i ljepote!

O nee, jos jedan beauty blog. Pa cemu to i sto novo sad ima ova da nam kaze?

Da znam, ima jako puno blogova na ovu temu, ali eto u mojoj Crnoj Gori nema. Odlucila da budem prva. Zasto? Zato sto je njega koze moja ogromna ljubav, zato sto sam vise od 15 godina pasionirani  konzument i preparativne i dekorativne kozmetike, zato sto veliko iskustvo nosim iz apoteke (svog primarnog posla), zato sto sam preko instagama  stekla vase povjerenje  i jednostavno zato sto smatram da zaista imam sto da vam kazem na ovu temu.

Moje ime je Ana, imam 31 godinu, nastojacu da se druzimo ovdje par puta mjesecno, instagram ce i dalje ostati moj svakodnevni kontakt sa svima vama. Nadam se da ce vam moji postovi bit zanimljivi i od koristi, ako vam se sadrzaji svidjaju podijelite ih sa svojim prijateljima, ako vam je sve ovo dosadno jednostavno me preskocite i svi cemo biti srecni i zadovoljni.

Hvala  svima, koji posjetite ovu stranicu, posto je sve  ovo jedna novina za mene pisite vase predloge  i sugestije za neke buduce teme, cijenim vasa iskrena misljenja jer ce i moji postovi biti realni i skreni. 

Srdacan pozdrav za sve!

 

welcome-wallpaper-13