Protekla sedmica je bila u znaku Vichy-ja. Najnoviji proizvod Slow age je stigao u CG. Divna novost za sve nas zavisnice od kremica, seruma i ostalih beauty djakonija.


U trenutku kada je Vichy-jeva pozicija na trzistu CG bila poljuljana, da ne kazem ugrozena, za samo nekoliko dana predstavljeni su brojni noviteti, koji brend vracaju u centar zenskog interesovanja. Slow Age, najinovativnija dnevna njega. Proizvod o kome se mnogo pise, zeljno smo iscekivali.Prvi plus dajem pakovanju.  Luksuzna, staklena ambalaza garantuje pravilno cuvanje svih aktivnih principa u proizvodu. Sastavom se izdvaja od ostalih proizvoda za dnevnu njegu. Prisustvo probiotske kulture Bifidus i jakog antioksidativnog ekstrakta utice na prve znakove starenja. Jaca barijeru koze, dubinski je hidrira i vraca punocu i blistavost licu. Kremasto bijela tekstura se veoma brzo upija, pa ako koristite sminku mozete je nanijeti neposredno nakon njege. Nema starosnog ogranicenja za upotrebu, jedino sto bih napomenula ako se odlucite da ga probate  je da izbjegavate nanosenje oko ociju. Cijena je oko 30โ‚ฌ. 


Volim popuste, kartice lojalnosti, akcije… Pogotovo varijante 1+1 gratis. ๐Ÿ˜ฌ Smatram da je to pravi nacin da nam brend pokaze da mu je svaka od nas, koja koristi proizvode, veoma bitna. Trenutno po apotekama mozete naci Purete Thermale micelarnu vodu od 400ml u promo pakovanju. Mozda je Bioderma majka svih micelarnih voda, ali ova Vichy-jeva ne zaostaje za njom. Mada meni su one sve veoma slicne, ali radije  biram one iz asortimana dermatoloskih brendova. Cijena  za 800ml micelarne vode je oko 16โ‚ฌ. 


Tu su i maske za lice. Pakovane su po dvije maske od 6 ml i postoje tri vrste:

โ€ข glina – dubinsko ciscenje pora, namijenjena masnoj i kombinovanoj kozi, sadrzi dvije vrste  mineralnih glina i Vichy termalnu vodu.

โ€ข hidrantna – vracanje vlaznosti i umirivanje koze, bogata termalnom vodom i vitaminima iz B grupe. 

โ€ข maska za blistav izgled koze,  sa blagim vocnim kiselinama. Cisti i revitalizuje povrsinski sloj koze.

Ja bas volim maske na bazi gline, super mi ociste pore. Nakon njih obicno praktikujem nanosenje hidrantne maske, pa sam na taj nacin kombinovala maske sa prve i druge slike. Dopada  mi se kako mi koza reaguje na njih. A i dopadaju mi se ova manja pakovanja, prakticna su zbog isprobavnja i pogodna za putovanja. Cijena je 3โ‚ฌ. 

Ovo je jedan kratak osvrt na novitete, a o Slow age-u cu sigurno opet pisati nakon duze upotrebe. Ako vas jos nesto zanima pisite mi, najveci poljubac za sve moje drage djevojke i zene.๐Ÿ˜˜